В понеделник, 7 ноември,  EVN Топлофикация стартира официално новия отоплителен

...
В понеделник, 7 ноември,  EVN Топлофикация стартира официално новия отоплителен
Коментари Харесай

От понеделник пускат парното в Пловдив

В понеделник, 7 ноември,  EVN Топлофикация започва публично новия отоплителен сезон 2022/23 година в Пловдив. Компанията към този момент стартира подаването на топлинна сила към някои здания в Пловдив, които бяха декларирали това авансово. 

Пускането на отоплението ще се реализира поетапно в следния ред – първи са детските и здравни заведения, след това учебните заведения и другите образователни заведения, следват публични и икономически здания и най-после жилищните здания. 

За качествено стартиране на отоплението е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на най-много, припомнят от ТЕЦ-а. Това ще разреши дейно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление, а едвам по-късно може да стартира контролиране степента на загряване. 

В случай че през идващите дни температурите се покачат, модерните абонатни станции, с които разполагат всички здания, захранвани с топлоенергия от EVN Топлофикация, ще се изключат автоматизирано. Това е допустимо с помощта на конфигурираните температурни сензори. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР